10.11.2011

Luna




Kuun valaisema kuurainen pelto.

Tausta 2", f/5,6, ISO-100
Kuu 1/25, f/10, ISO-100





Hirviän kiireinen viikko ollu. Koulu ja työt vaan kokoajan painaa päälle ja jossaki välissä pitäis nukkuakki, nii missä välissä sitä sitte kuvataan? No pääsin koulusta ja linja-autossa istuessa ihastelin koko matkan täysikuuta, joka oli raivannu itelleen taivaan kirkkaaksi. Harmaa keli on piinannu pitemmän aikaa ennen sitä ja heti samana iltana pilvet verhos taas koko taivaan eikä kuuta enää näkyny. Onneksi ehin käydä pikkusen kameran kanssa tutkimassa tätä kiehtovaa aihetta. Pikkupakkanen ja kirkas taivas. Lähin sillä asenteella että pitäs kuvia ottaa. No jotaki semmosia peruskuvia tuli, mutta kuvasin kaiken raw-muodossa ja kotona sitte vähä huuatin Photoshopin CS 5.1 kuvankäsittelyohjelman kokeiluversiota ja täytyy myöntää, että verraton kaveri kuvaajalle. Tuossa toiseksi alimmassa kuvassa yhistin kaks kuvaa, kuvatekstissä on kummanki kuvan tiedot.

3 kommenttia:

  1. kuka se itkikaa etta ei kuvaus oikee luonnistu...

    VastaaPoista
  2. Ei nää nyt oikein nappase.. Ykösen idea ei meikäläiselle vielä ainakaan aukia, sommittelu ja sisältökin painottuu ihan liikaa oikeelle.
    Kakoskuva ei ole sen parempi kuin ensimmäinenkään.
    Kolmosessa häirittee tumma yläreuna. Sitä saisi olla enempi taikka ei ollenkaan.
    Illan/yön tunnelmaakaan siitä ei löydy liiallisen kirkkauden vuoksi. Nelonen on paras näistä, sommittelun ollessa kuitenkin hieman heikohko.
    Viimenen on aika perusfoto jonka sommitelmassa ei sinänsä ole vikaa. Siitä puuttuu vain se "jokin".
    Sori kritiikistä ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kun vaivauduit tutkimaan kuvia. On hienoa oppia omista kuvista kuulemalla toisten rehellisiä mielipiteitä. Teeppä samanlainen kierros blogin kaikille kuville. Näitä kuukuvia kannattaa muuten tutkia kokonaisuutena, ei yksittäisiä otoksina, saattaa aueta vähä paremmin niiden tarkotus.

    VastaaPoista