11.5.2012

Kyllä se siitä suttaantuu

Tuhannet ideat odottavat toteutusta tuola aivojen tallelokeroissa. "Lähetään kuvaamaan!" Kyllä.. nyt vaan on käyny niin tympeästi, että minun ainoa teleputken tapainen on menny rikki.. Nii menny rikki. Vaikka onki Canon. Se ei tarkenna käsin eikä automaattisesti, paitsi jos ossaa kopsauttaa sitä oikeaan kohtaan. Ja miettikää!! Kevät menossa ja kesä tulossa, luonto pursuaa mahtavia inspiraation lähteitä ja kuvaamisen kohteita. Rajottaa melkosesti että 50mm (no kroppikenno, mutta silti) on pisin polttoväli mitä omistan. Siispä kamerakauppaan!
     Käytiin hiihtovaelluksella tuola Pallaksella pari viikkoa sitte. Erittäin hieno reissu oli, mutta kaiveli kyllä ku ei ollu teleä, jäi monta hienoa tilannetta/paikkaa kuvvaamatta. Mutta tosa on muutama kuva kuitenki sieltä. 

Sori kauheasti ku en ole oikeen jaksanu päivitellä tätä blogia. Nyt mie lupaan alkaa reimana poikana keskittymään enemmän rakkaaseen harrastukseeni, että tänne alkais tulleen jotaki luettavaa ja ehkä jopa katseltavaa.

Hyvvää kesän odotusta kaikille!  


Tunturi katkaisi kuusen kaulan 
Miika<3Heidi




















              
                                                                     

3 kommenttia:

  1. Ihana tuo oikeanpuoleinen kuva. Ai että. :D

    VastaaPoista
  2. voi hullussa ko on sulone tuo oikeenpuoleine kuva!:]väritki nii ihanat, oikeenki harmoninen kuva.täyrellistä! koitaha ostaa nopiaa uus linssi ni pääset toteuttamaan inspiraatioita ja minä pääsen ihailemaan niitten tuloksia.;)

    VastaaPoista
  3. Melko hupasasti sattunu kyllä tuossa vasemman puoleisessa tuon kuusen kans :D

    VastaaPoista