24.7.2012

Kesän selkä taitettu

Ei sole mikhän vaikka talvi tulleeki, pääseepähän hiihtämään. No eikä onhan tässä vielä monta kuukautta valosaa jälelä. Mutta loma hupenee kässiin eikä ehi oikein lommailla. Mut otetaan syyslomalla sitte revanssi.
Hulluna ollu duunia nyt nii ei oo ehtiny oikein töitten ja nukkumisen välissä tehä mittään hauskaa, mut aina tietenki jotaki pientä. Äskönki oli erittäin hienot biitsipelit Sinetän mahtavalla biitsikentällä joka kasvo kiviä ja kortetta. Mutta mukavaa oli ja sää mitä mainioin. Viikonloppuna Ranualle!
   Tänään sain mahtavia kiksejä ku huomasin että Canon on julkassu ensimmäisen peilittömän kameran.. Huhhui, ihan mukava kampe, joka luultavasti siirtyy ens kesän ostoslistalle :) Tää elämä on vähä liian hektistä ja koneet liian hitaita nii paukasen tänne pari tollasta hätästä kuvvaa suoraan kamerasta (taas) ku ei satu tässä kannettavalla olemaan muuta kuvankäsittelymahollisuutta ku paint :D 







Muutamia näpsyjä kalareissulta Karungista.


Täähä ei oo ees suorassa.. 
onko tästä kuvasta mielestäsi mihinkään?



Pakollisia kesäkuvia pihamaalta.

Kiitoksia että jaksoit piipahtaa blogissa. Pistähän palautetta jutuista ja kuvista ja saa kertoa omiaki juttuja. Tää päivitystahti on nykyään melkeen postaus per kuukausi, pahoittelen, mutta toivottavasti tihenee ku saan hommattua sen oman koneen. Adios siis seuraavaan kertaan!

1 kommentti:

  1. Tällee pikavilkaisulla siistin näköinen blogi sulla ja ainakin tämä juttu oli mukava lukea. :) Hyviä peruskuveja ja leppoisen oloinen juttu. :)

    VastaaPoista